voor
36-40 uur per week
locatie
Leiden
niveau
3e/4e jaar HBO
loon
Stagevergoeding

Wie zijn wij?

Semantica is een softwarebedrijf in Leiden, dat maatwerk software levert en software developers detacheert. Wij bouwen aan een sterk werkgeversmerk omdat we nieuwe werknemers willen aantrekken. Daarom zoeken we een stagiair die gaat werken aan onze social media en employer branding. Het is een cyclus van onderzoeken, ontwikkelen van een plan, uitvoeren en analyseren.

De werkzaamheden binnen de stage zijn:

  • Onderzoeken welke social media kanalen het beste kunnen worden ingezet, met name binnen onze IT doelgroep.
  • Ons employer brand toepassen in het social media plan.
  • Inrichten van efficiënte toepassing en beheer van de social media. Wat gaan we delen, waar en wanneer en hoe houden we het beheersbaar?
  • Aan de slag met social media, analyseren van resultaten en daarop bijsturen.

Wie ben jij?

Je studeert aan een HBO in een relevante richting, zoals marketing, sales, communicatie, business. Of richting human resources, met goede kennis van social media en employer branding. Je bent 3e of 4e jaars student. Je kunt bij voorkeur overweg met Google Analytics.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in het Nieuwe Energie gebouw in Leiden. Een prachtige industrieel vormgegeven locatie waar veel bedrijven samen in dit grote historische pand zitten. Je komt als Social Media Developer te werken in een klein bedrijf met een gezellig team. O ja, en een tafeltennistafel.

Je sparringspartners zijn: De Business Developer, De Talent Developer, de Opportunity Developer en natuurlijk de Software Developers. Je leest het al, we zijn allemaal developers. Omdat we houden van ontwikkeling en verbetering, en vooral van het blij maken van de klanten en onszelf.

Heb je vragen over deze stage? Bel of mail met Tanja Kühlman.

We stellen geen prijs op reacties van recruiters!