Semantica helpt bedrijven sneller groeien

Ons doel is simpel: jouw bedrijf laten groeien. Onze manier om dat te bereiken: jouw medewerkers gelukkiger en hun werk makkelijker maken. Dat doen we door iedereen altijd de juiste informatie te geven om beslissingen te nemen.

Groeipakketten

Wil jij met jouw team groeien? En tegelijkertijd je medewerkers en klanten tevreden houden? Mooi, dat willen wij ook. Want tevreden medewerkers en klanten zorgen voor gelukkige ondernemers. Hoe doen we dat? Met onze groeipakketten slopen we de Onzichtbare Muur van Groei (OMG) bij jouw bedrijf. Je kunt kiezen uit 3 overzichtelijke pakketten.

Verbeterpakket
Krijg inzicht in verbeterpunten.
€ 500 per medewerker
 
 
  1. Quickscan
  2. Groeiplan
Meer informatie
Groeipakket
Laat ons de OMG afbreken.
vanaf € 1.000 per medewerker
 
Niet gegroeid, geld terug garantie
  1. Quickscan
  2. Groeiplan
  3. Implementatie
Meer informatie
Toekomstpakket
Groei jaar na jaar.
vanaf € 1.000 per medewerker +
€ 400 per medewerker per jaar
Niet gegroeid, geld terug garantie
  1. Quickscan
  2. Groeiplan
  3. Implementatie
  4. Jaarlijks onderhoud
Meer informatie

1. Quickscan

Tijdens de Quickscan krijgen we een goed beeld van jouw bedrijf en de knelpunten. We spreken je mensen, onderzoeken je processen en bekijken je systemen. Dat kan alleen intern zijn, maar meestal ook extern.

2. Groeiplan

Het groeiplan beschrijft actiepunten die de balans tussen mensen, processen en systemen herstellen. De acties zijn zo opgesteld, dat je ze zelfstandig kunt uitvoeren. Je kunt er ook voor kiezen om een derde partij de uitvoering te laten doen.

3. Implementatie

Semantica staat voor gemak, dus we helpen je graag bij de uitvoering van jouw groeiplan. Zo profiteer je direct van onze "niet gegroeid, geld terug" garantie. We ondersteunen bij alle facetten van het groeiplan: mensen, processen en systemen.

4. Onderhoud

Plantjes geef je water, je snoeit ze en je wiedt onkruid voor het beste resultaat. Ook jouw groeiplan heeft onderhoud nodig, dan krijg je de maximale groei. De wereld om je heen verandert continu, daarom moet jouw groeiplan meeveranderen.

Geen pakket? Maatwerk!

De pakketten zijn erop gericht om zoveel mogelijk ondernemers te helpen. Maar omdat mensen en wensen verschillen, bieden wij maatwerktrajecten aan. Wil je een groeitraject dat helemaal op jouw situatie is afgestemd? Mail of bel ons, we nemen graag de mogelijkheden met je door.

Geen gewoon advies

Ondernemers zijn de motor van de economie. Ondernemers zijn ook pragmatisch. Daarom geven wij niet alleen advies, wij voeren ook uit. Dat heeft als voordeel dat jij het niet alleen hoeft te doen. Omdat wij verantwoordelijk zijn voor het resultaat kunnen we ook garanties geven. Vergelijk dat eens met je bestaande adviseurs.

Semantica Adviseurs
vaste prijs per medewerker nacalculatie (uurtje-factuurtje)
verantwoordelijk voor het groeiresultaat opstellen van een rapport
één afgestemd plan iedere adviseur zijn eigen advies
niet gegroeid, geld terug garantie -